BİTSİN ARTIK BU ÖZLEM

BİTSİN ARTIK BU ÖZLEM

Tüm hazırlıklar tamamlandı, artık gözler saat 16.00’ya çevrildi. Uzun süredir 3 puanı bir arada göremeyen Giresunspor, bugün çıkacağı Karabükspor karşısında galip gelerek hasrete son vermek istiyor

BİTSİN ARTIK BU ÖZLEM

Giresunspor, Spor Toto 1’inci Ligi’nde 12. Hafta maçında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdüren yeşil beyazlılar dün yaptığı ter idmanının ardından kampa çekilerek maç saatini beklemeye koyuldu.

Takımda bulunan sakat oyunculardan Ba Adama ve Dauada’nın takımla birlikte çalışmaları teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın elini biraz güçlendirse de diğer sakat oyuncuların durumu ise can sıkıyor.

Teknik direktör Kalpar’ın bugün sahaya, Kayacan, Emre Uğur, Sery, Uğur Aslan, Hüsamettin, Kağan Miray, Hüsmani, Landel, Said Id Azza (Ba Adama), Muhammed Ildız, Abiola onbiri ile çıkması bekleniyor.

Giresun Atatürk Stadı’ndan saat 16.00’da başlayacak olan Kardemir Karabükspor maçını ise Sinan Dereci yönetecek. Rize Bölgesi A Klasman Hakemi Sinan Dereci’nin yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ile Muhammet Yumak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olarak belirlendi. 

KALPAR’DAN OYUNCULARINA UYARI

Bugün sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor müsabakasının önemine dikkat çeken teknik direktör Hüseyin Kalpar “Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız karşılaşma bana göre en zor maçlardan biri. En kolay düşünülen maç benim için hep zor olmuştur” dedi.

Antrenmanlarda sık sık oyuncularını bu maç için uyaran tecrübeli teknik adam, “Kamuoyu ve futbolcu ‘Biz nasıl olsa bu maçı kazanırız’ düşüncesinde olduğu müddetçe o maçlar hep zor geçmiştir. Kazanmanın gereğini sahaya yansıtmazsan kazanamazsın. Koşu yapacaksın, mücadele edeceksin yani kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksın. Bunu yapmazsan kazanamazsın. Ben tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum. Yaşadığım çok şey var. Benim için en kolay denilen Kardemir Karabükspor maçı en zor maçımız. Bu maçı geçmemiz gerekir. Bunun için de herkese çok büyük görev düşüyor” açıklamasını yaptı.

KALPAR SİFTAH PEŞİNDE

Yeşil beyazlıların teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Karabükspor karşısında şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Giresunspor’un başında çıktığı 3 resmi lig maçında galibiyetle tanışamayan teknik direktör Kalpar, Karabükspor karşısında şeytanın bacağını kırmak hedefinde. Kalpar yönetiminde 3 maçta, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan yeşil beyazlılar, bugün Kardemir Karabükspor’u devirip, önüne yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor.